Använd inte mej för att sprida er dynga!

Jag blev av Göteborgs-Posten ombedd att kommentera sexuella ofredanden och våldtäkter på festivalen Putte i Parken.  Jag skrev en text som står här på sidan, läs gärna den, om mina åsikter i frågan. Mats Dagerlind på Avpixlat kidnappade därefter delar av min text, la till egen text och publicerade en text som jag absolut inte står bakom.  Jag har därför vidtagit åtgärder i frågan. Använd inte mej för att sprida er dynga. Och ni som hotar, hatar och kallar mig fitta, hoppas att jag ska bli utsatt själv, för att jag vägrar acceptera mäns övergrepp mot kvinnor. För att jag hatar det faktum att flickor ska vara rädda. Skäms. Vad är det för fel på er?

Pernilla

Stockholm 2016-07-04

Jag är verksam som jurist och s.k. business manager och företräder artisten Pernilla Andersson i legala ärenden.

Pernilla Andersson har den 2/7 fått ett öppet brev publicerat i GP avseende de övergrepp som skett på festivalen Putte i Parken i Karlstad den 1/7 2016.

Avpixlat har genom skribenten Mats Dagerlind publicerat en förvanskad version av ovannämnda GP-artikel den 3/7 vari Dagerlind publicerar åsikter och kommentarer som Pernilla Andersson varken framfört eller står bakom. Vid en jämförelse mellan ursprungsartikeln och Dagerlinds text framgår det att det rör sig om en uppenbar förvanskning som bl.a. ur ett pressetiskt perspektiv är högst diskutabel.

Härutöver har Dagerlind citerat så stora delar av ursprungsartikeln att det kan röra sig om ett intrång i såväl Pernilla Anderssons som GP:s upphovsrätt till nämnda artikel.

Med anledning av det som framförts ovan uppmanas ni härmed att omedelbart ta bort Dagerlinds artikel från Avpixlat.info och därtill hörande plattformar samt de kommentarer till texten som publicerats.

Jag emotser en skriftlig bekräftelse på att så skett till denna e-postadress så snart som möjligt och senast före tisdag 5/7 kl. 12.00.

Stockholm dag som ovan

Desert Business Affairs AB

IMG_0077.JPG

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 reaktion på “Använd inte mej för att sprida er dynga!

 1. Fia

  Hej igen,
  Ville bara tala om för dig att Avpixlat och Dagerlind inte har tagit bort inlägget om dig. Han har dessutom gjort ett tillägg till inlägget, som är under all kritik och visar på hur smutsig journalistik Dagerlind för. Respektlöst! Det är inte första gången Avpixlat och Dagerlin vinklar och hittar på i sina inlägg, så jag tycker att det är viktigt att gå vidare med det här och jag hoppas verkligen att du gör det. Det Dagerlind gör är ruttet och han är dessutom chefredaktör för Avpixlat. Han vill bara sprida dynga och många av Avpixlat tror helt och fullt på honom. Usch!
  Stå på dig Pernilla, Dagerlind och Avpixlat behöver en rejäl känga.

  Svara
 2. Lena

  Bra, Pernilla, alla tummar upp för dig!
  Extra roligt att Avpixlat och Dagerlind får vad de förtjänar och kan hängas ut som de lögnare och mörkermän de är, det är bra oavsett om deras följare äger förmåga att förstå det eller inte.

  Svara
 3. Mattias

  Vad skönt att läsa detta Pernilla. Det läskiga med Avpixlat med flera är att de inte skyr några medel för att sprida sitt hat mot framförallt asylsökande ungdomar för tillfället. Tack för att du gör det du gör, står för den du är och de åsikter du har.
  Trevlig sommar :)

  Svara