Pernilla skrev årets jullåt!

Både Juryn och P4:s lyssnare röstade fram Pernillas ”Julbetraktelse från Söder (Sofia ringer nytt)” till årets Jullåt. Pernilla tar över stafettpinnen från Weeping Willows som vann 2015.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6572527

Pernilla om ”Julbetraktelse från Söder (Sofia ringer nytt)”

Julbetraktelse från Söder (Sofia ringer nytt) är skriven som en påminnelse till mej själv att alltid försöka blicka framåt. Att ringa nytt, hur hopplöst det än kan kännas. Den handlar om sorgen i att förlora någon nära, att önska sig tillbaka i tiden samtidigt som man inser att det är omöjligt. En vintersång till de som kanske inte orkar med det allra glättigaste julklimatet, men ändå vill ha en hoppfull refräng.

Akustisk gitarr, keyboard, trumma, programmeringar, klockspel, rhodes, slagverk, sång: Pernilla Bas, elgitarr, dulcimer, mandolin, akustisk gitarr: Fredrik Rönnqvist. Inspelad, arrangerad, producerad och mixad av Pernilla i Shoebox Studio. Mastrad av Henrik Jonsson på Masters Of Audio. Fotot taget i Skivarp av mormor 1979. Video gjord av Pernilla, 70-talsbilderna är filmade av Pernillas pappa Kent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *