Julturné och Laila Bagges ledsna tuttar!

Idag har jag varit inledningstalare på Stim Music Expo 2014, pratade om jämställdhet, min syn på mina 15 år i musikbranschen och mer info om talet finns här.  Skyndade mej till studion för att repa in låtar till Christmasnight, julturnén som startar 21 nov, då jag fick tag i lite tidningar där jag  kunde läsa om att Laila Bagges tuttar var ledsna. Min spontana tanke var: Kan tuttar vara ledsna? Och om dom är det, är de inte då mer ledsna på Laila som inte tycker dom är ok som dom är, när dom servat två kids med mjölk? Jag tycker man får göra som man vill med sin kropp, men jag tycker INTE att man måste prata i media om det, särskilt inte när man sitter i en jury och väldigt många unga tjejer lyssnar på ens åsikter, hur dumma de än är. Kanske är jag gammalmodig, men i min värld ska man, nej, MÅSTE man ta ansvar för hur man pratar, OM man ska prata i media. Jag har ammat, jag har bröst och de ser inte ut som när jag var 20, det är för att jag fyller 40 och är en MÄKTIG MORSA. Som har fått pris av George Martin. FAST tuttarna är annorlunda nu. Musiken, mitt hantverk påverkas inte alls av det. Dock, varande ett barn av 80-talet, skeptade jag starkt imorse då min ögonfransböjare var helt borta. Talet gick bra i allafall. Vilken tur.  #fåfänglighetersfåfänglighet

IMG_4837

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *