När din ”bitch” i bakfickan och slipp jobba gratis!

http://www.borsen.se/Nyheter/fran-och-med-i-dag-jobbar-kvinnorna-gratis

DETTA mina damer och herrar är anledningen till att jag ALDRIG ger mej ens i de små sakerna hemma. Jag VÄGRAR ha 13 procent mindre i lön för att jag är kvinna. Jag BRÅKAR om att mina jobbdagar är mina, att först satt Gig VINNER, ingen mans jobb kommer NÅGONSIN vara viktigare än mitt. Jag KRÄVER exakt det jag ger tillbaks. Jag är ofta, har jag hört från flera håll med snopp, en jävla bitch och guess what?! STOLT över det. Imorgon åker jag på turné fram till 21 dec och förutom planeringen med att barn och fader kommer på väl valda ställen, eller att jag sover i sovkupéer på tåg så Sixten får träffa sin mamma, så är pappan LEDIG, underlättar för mamman. Det kan jag numera kräva då jag tjänar pengar som en man. Hade jag gett med mig tidigare så hade jag inte tjänat pengar som en man. Och då förmodligen suttit hemma. Inte haft tid och plats att skriva låtar som jag kan spela in på skiva. Så damer, vårda er bitch i bakfickan, den är bra att plocka fram och VIKTIG för era döttrar att se. (OCH söner).

pernilla_anderssonsodra_teatern_stockholm_2012-11-09_20121110_1658617042

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *