Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 reaktion på “”Peace and Love”. Känn på orden, ni som hatar så. Ni behöver dem. 

 1. Janne Klasson

  Hej! Du har helt rätt i dina åsikter om övergrepp. Tyvärr råkar du illa ut. Det borde vara så att vi män som respekterar Er kvinnor borde ta ansvar och ta ett klart o tydligt avstånd till övergrepp. Vilket jag gör i mina kretsat. Ni kända kvinnor tar debatten och får skit, när ansvaret ligger hos män med inflytande o kändisskap att fördömda o visa vägen till respekt.
  Som man skäms man för andras beteende. Hur ska ni lita på oss som respekterar Er?’ när det finns skitstövlar bland oss. Jag tar avstånd mot övergrepp men hur vet Ni det? Alla män borde vara gentlemän! Vårt ansvar att alla blir det! Hur många män hänger på? För många som är tysta!

  Svara
  1. Johan

   Jag hoppas Pernilla tar en skärmdump och sedan polisanmäler de som går över gränsen beträffande, hot, hat och trakasserier. Visst kan man debattera sakfrågan men går man till personagrepp eller hotar med våld så har man gått över gränsen. Pernilla ska inte behöva vara rädd för att hon är modig som står upp mot rasismen, främlingsfientlighet och näthatarna. Som svensk är jag stolt över att vi har artister mot rasism som står upp för alla människorslika värde och som vägrar vara låta sig utnyttjas av hatsajter. Hatsajter som enbart har till syfte att sprida hat och rasism. Jag håller helt med om vad en annan person skrivit gällande boken Skrivbordskrigarna av Lisa Bjurwald, är en väldigt bra bok. Som ger en mycket bra inblick hur de näthatarna som skriver hatinlägg på hatsajter fungerar. Stå på dig Pernilla och all kärlek till dig

   Svara